Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και χαιρετισμοί και ακολούθησε γλέντι

Με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού – Η δύναμή σου την επόμενη μέρα», πραγματοποιήθηκε χθες στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, η κεντρική πολιτική συγκέντρωση στα Χανιά του ΚΚΕ.

Χαιρετισμό απηύθυνα οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στα Χανιά, Μιλτιάδης Κλωνιζάκης και Γιάννης Ντουνιαδάκης, ενώ ομιλητής ήταν το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα Β΄Αθηνών ΚΚΕ, Γιάννης Πρωτούλης.

Ο κ. Πρωτούλης δήλωσε πως έχει έρθει η ώρα να κάνουμε στην άκρη τα κάλπικα διλήμματα και να αναρωτηθούμε ποιο μπορεί να είναι αυτό το κόμμα που θα είναι ο υπερασπιστής του λαού, που θα ανοίξει μια ελπιδοφόρα διέξοδο την επόμενη ημέρα. Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα, όπως είπε, συμπληρώνοντας ότι η ενίσχυση του ΚΚΕ βρίσκεται στα χέρια του ελληνικού λαού.

Αναφέρθηκε επίσης στην υπογραφή της σύμβασης για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Κρήτης. Όπως δήλωσε: “Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε τον κ. Τσίπρα με τον Αμερικανό πρέσβη να πανηγυρίζουν για μια συμφωνία από την οποία ο ελληνικός λαός δεν έχει να οφεληθεί σε τίποτα. Έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν τα αμερικάνικα και γαλλικά μονοπώλια και οι πετρελαιάδες της exxon mobil και της total αλλά κανένα λόγο να πανηγυρίζει ο λαός της Κρήτης που θα βρεθεί αντιμέτωπος με γεωπολιτικούς κινδύνους και με την ασυδοσία μεγάλων καπιταλιστών στον χώρο του πετρελαίου. Οι καπιταλιστές δεν επενδύουν ούτε παράγουν με κριτήριο την ανθρώπινη ζωή ή το περιβάλλον.”

Ακολούθησε γλέντι με άφθονο φαγητό, ποτό και μουσική

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook