Ενημερωτική συνάντηση για το έργο της επιχείρησης και τους στόχους

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι σήμερα Τετάρτη 03-07-2019, επισκέφθηκε τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στις Μουρνιές, η κ. Έλβη Στασσίνου, υποψήφια βουλευτής Χανίων με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί τόσο από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. κ. Μιχάλη Τζινευράκη, όσο και από στελέχη της επιχείρησης, σχετικά με θέματα αρμοδιότητας της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την ενημερωτική συνάντηση έγινε αναφορά στο μέχρι σήμερα έργο της επιχείρησης, στο επενδυτικό πρόγραμμα που πρόκειται να υλοποιηθεί την επόμενη τετραετία στους τομείς ύδρευσης, αποχέτευσης και αντιπλημμυρικής προστασίας σε όλη την επικράτεια του Δήμου Χανίων, στον στρατηγικό σχεδιασμό της επιχέιρησης για την νέα προγραμματική περίοδο, στους οικονομικούς δείκτες της επιχείρησης, στην υποστελέχωση και τη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού μέσω της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, καθώς και στην λειτουργία και πρόσφατη χορήγηση Πιστοποιητικού Διαπίστευσης κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025 στο Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας Νερών & Λυμάτων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Στη συνέχεια, η υποψήφια βουλευτής είχε συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου εργαζομένων της επιχείρησης, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν λεπτομερώς για τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις Δ.Ε.Υ.Α. της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ενώ ταυτόχρονα η υποψήφια βουλευτής αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την ερχόμενη τετραετία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook