Η συλλυπητήρια ανακοίνωση για την τραγική κατάληξη της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου

Το Max Planck Institute στη Γερμανία στο οποίο εργαζόταν η Suzanne Eatton που βρέθηκε νεκρή στα Χανιά, όσο και ο σύζυγός της της Tony Hyman εκφράζει τη συντριβή του για την απώλεια της 60χρονης βιολόγου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η Suzanne Eatton ήταν μια εξαιρετική επιστήμονας και μια αξιαγάπητη μητέρα και σύζυγος, καταλήγοντας ότι η απώλειά της είναι ανυπόφορη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ινστιτούτου για τη βιολόγο:

“Με μεγάλη θλίψη και λύπη ανακοινώνουμε τον τραγικό θάνατο της αγαπημένης μας φίλης και συναδέλφου Suzanne Eaton. Η αστυνομία εντόπισε το σώμα της το βράδυ της 8ης Ιουλίου. Οι αρχές δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει την έρευνά τους σχετικά με τα γεγονότα που ενδεχομένως συνέβησαν την Τρίτη το απόγευμα, 2 Ιουλίου, και θα παράσχουμε περαιτέρω ενημερώσεις μόλις λάβουμε πληροφορίες. Είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι και θορυβημένοι από αυτό το τραγικό γεγονός. Η Suzanne ήταν μια εξαιρετική επιστήμονας που ενέπνεε, μια αξιαγάπητη σύζυγος και μητέρα, μια αθλήτρια καθώς και ένα πραγματικά υπέροχο άτομο αγαπημένο σε όλους μας. Η απώλεια της είναι αφόρητη. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τον σύζυγό της Τόνυ, τους γιους της Μαξ και τον Λουκά και με όλη την οικογένειά της.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook