Ο Ρούντι Φαρίας ήταν μόλις 17 χρόνων όταν εξαφανίστηκε και 8 χρόνια μετά, 25 ετών πλέον, βρέθηκε ζωντανός το περασμένο Σάββατο, μεταδίδει η New York Post.

O 25χρονος αγνοούμενος από το Χιούστον φέρεται να βρέθηκε με κοψίματα και μώλωπες σε όλο του το σώμα.

Eίχε δηλωθεί ως αγνοούμενος το 2015 και επανενώθηκε ως εκ θαύματος με την οικογένειά του το Σάββατο, έγραψε το Κέντρο Αγνοουμένων του Τέξας στο Twitter σε μια συγκλονιστική ενημέρωση την Κυριακή.

Ο 17χρονος τότε Ρούντι εξαφανίστηκε ενώ έβγαζε βόλτα τα δύο σκυλιά του κοντά στο σπίτι της οικογένειάς του. Ενώ τα σκυλιά κατάφεραν να επιστρέψουν στο σπίτι, ο ίδιος δεν τα κατάφερε ποτέ, σύμφωνα με την οργάνωση αναζήτησης αγνοουμένων.

Ο νεαρός βρίσκεται τώρα στο νοσοκομείο, αφού πολίτες κάλεσαν το 100 όταν τον εντόπισαν έξω από μια εκκλησία να μην ανταποκρίνεται, δήλωσε η μητέρα του, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Εντοπίστηκε 8 χρόνια μετά την εξαφάνισή του


Η μητέρα του επιβεβαίωσε επιπλέον στο KPRC ότι ο γιος της ήταν σε «κακή κατάσταση» ψυχικά και σωματικά, αλλά ήταν ευγνώμων που τον είχε πίσω.

Κατά τη στιγμή της εξαφάνισής του, έπασχε από κατάθλιψη, μετατραυματικό στρες και άγχος, ανέφερε η EquuSearch του Τέξας το 2015.

«Είναι πιθανό να είναι αποπροσανατολισμένος, καθώς δεν έπαιρνε τα φάρμακά του», ανέφερε τότε η οργάνωση καθώς ξεκινούσε την αναζήτηση του 17χρονου.

Χρόνια πριν εξαφανιστεί, ο αδελφός του σκοτώθηκε σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα, δήλωσε η οικογένεια το 2015, σύμφωνα με το NBC News.

«Είδε τον καλύτερο φίλο του να πεθαίνει μπροστά του», δήλωσε το 2015 η Μπρέντα Παραντάϊς, ιδιωτική ντετέκτιβ που προσέλαβε η οικογένεια.

Ο διευθυντής της EquuSearch του Τέξας Τιμ Μίλερ δήλωσε στο KPRC ότι χαρακτήρισε την τελευταία εξέλιξη ως θαύμα.


«Πώς συνέβη αυτό; Πιστεύουμε στα θαύματα και αυτό σίγουρα ήταν ένα θαύμα», δήλωσε ο Μίλερ. «Δεν μπορώ καν να σας πω πόσες φορές ψάξαμε και πόσες ενδείξεις και συμβουλές ήρθαν και απλά ξεθώριασαν και τώρα ξαφνικά, αυτό».

Ο Μίλερ είπε επίσης ότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα που στριφογυρίζουν τώρα που επέστρεψε ο Ρούντι Φαρίας.

«Υπάρχουν πολλά που πρέπει να διερευνηθούν για να δούμε τι συνέβη, πού συνέβη, πώς συνέβη», είπε.

Οι αρχές αρχικά δεν πίστευαν ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια όταν εξαφανίστηκε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνισή του δεν έγιναν αμέσως γνωστές το βράδυ της Κυριακής, αλλά τις επόμενες μέρες αναμένεται νέα στοιχεία να ρθουν στο φως μετά την εμφάνιση του 25χρονου νεαρού.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook