Στην περιοχή του Βαμβακόπουλου κάποιος σπέρνει τον τρόμο με απειλές

Δεν σταματούν οι καταγγελίες για φόλες στην πόλη των Χανίων καθώς σχεδόν καθημερινά ζώα θανατώνονται με τον πιο βάρβαρο τρόπο.

Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε αναγνώστρια στο flashnews.gr, στην περιοχή του Βαμβακόπουλου, υπάρχει κάποιος ασυνείδητος ο οποίος εδώ και μήνες είχε τοποθετήσει σε κολώνα, απειλητικό μήνυμα αναφορικά με έναν σκύλο γείτονα ο οποίος φάινεται να τον ''ενοχλούσε''.

Στο μήνυμα εκτός από υβριστικές φράσεις, υπήρχε και απειλή προς το πρόσωπο του ιδιοκτήτη του σκύλου, αναφέροντας ''ξέρω ποια είσαι και τι κάνει ο σκύλος σου. Την επόμενη φορά που θα βρω ακαθαρσίες θα τις πετάξω στην αυλή σου και θα τον βρεις αλλού". 

Όπως τονίζει η αναγνώστρια λίγο καιρό μετά ο συγκεκριμένο σκύλος πέθανε από φόλα ενώ και ο σκύλος της καταγγέλλουσας είχε την ίδια ''τύχη'' καθώς χθες το πρωί βρέθηκε νεκρός (δείτε εδώ). 

Ό,τι απέμεινε από το απειλητικό μήνυμα που ήταν σε κολώνα

Η ίδια έχει κάνει μήνυση στην αστυνομία για να βρει τον δράστη ενώ όπως αναφέρει είναι η δεύτερη φορά που κάποιος σκοτώνει με φόλα σκύλο της ίδιας (η προηγούμενη ήταν τον Ιούνιο του 2017), ενώ ζητά από όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει στον εντοπισμό του δράστη, ώστε η μήνυση να γίνει επώνυμη. 

Όποιος γνωρίζει κάτι είτε να επικοινωνήσει με την ίδια είτε με την Αστυνομία.