Ενα ακόμα ταλέντο από τα Χανιά, που διακρίθηκε ιδιαίτερα στα πρωταθλήματα υποδομής και στις Μικτές ομάδες, θα ενταχθεί στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθώντας τα χνάρια του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη – που πρόσφατα μάλιστα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στους πρωταθλητές Ελλάδας – ο Γρηγόρης Πολιτάκης θα ενταχθεί στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, προερχόμενος από την Ακαδημία Καλτσέτο. 

Ο 13χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, όπου ολοκληρώθηκε η μετακίνησή του από το Καλτσέτο στον ΠΑΟΚ και μάλιστα γίνεται ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που θα φιλοξενηθεί στους ξενώνες του “δικεφάλου”, όπου φιλοξενούνται παιδιά των τμημάτων υποδομής. 

Η ανακοίνωση του Καλτσέτο έχει ως εξής:

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καλτσέτο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την παραχώρηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο Γρηγόρης Πολιτάκης.

Ο 13χρονος ποδοσφαιριστής, γεννηθείς στις 28/5/2006, βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη όπου και ολοκληρώθηκε και τυπικά η παραχώρησή του στα τμήματα υποδομής του “Δικεφάλου” του Βορρά.

Τον Πολιτάκη συνόδευσε ο ιδιοκτήτης της Α.Π. Καλτσέτο, Νότης Ματιγάκης. Εκεί τον υποδέχτηκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με πρώτο τον Γενικό Διευθυντή των Ακαδημιών, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, που γνωρίζει άριστα λόγω της εξαιρετικής συνεργασίας που έχει με την Ακαδημία μας, το νεαρό Πολιτάκη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πολιτάκης είναι ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που θα φιλοξενείται στους ξενώνες του ΠΑΟΚ, καθώς δεν έχει “κλείσει” ούτε τα 14 του χρόνια. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις δυνατότητες και την αξία αυτού του παιδιού, το οποίο από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣ Χανίων. Είναι παίκτης που κάθε σεζόν “φόρτωνε” με δεκάδες γκολ τις αντίπαλες εστίες και ουσιαστικά έκανε τη διαφορά. Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ δεν άργησε να μετουσιωθεί σε πράξη κι έτσι ο Πολιτάκης εντάσσεται πλέον στην ομάδα Κ14 της ΠΑΕ, με την προοπτική να φτάσει ακόμη ψηλότερα.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καλτσέτο είναι μεγάλη υπόθεση ότι μέσα ουσιαστικά σε τρία χρόνια παραχωρείται στον ΠΑΟΚ ένας ακόμα ποδοσφαιριστής, με περγαμηνές να ακολουθήσει τον Κουλιεράκη, υπογράφοντας με τη σειρά του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εκτός των άλλων, πρόσφατα ήταν στις επιλογές της Εθνικής Κ14 και γενικότερα έχει όλες τις δυνατότητες να σταδιοδρομήσει στο ποδόσφαιρο.

Ευχόμαστε στον Γρηγόρη να καταφέρει να έχει ένα λαμπρό μέλλον, θερμά συγχαρητήρια για το ότι έχει καταφέρει να φτάσει σε αυτό το σημείο και όσο για μας, νιώθουμε υπερήφανοι που η συνεργασία μας με τον ΠΑΟΚ φέρνει ήδη τέτοια αποτελέσματα…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook