Η επιβλητική “Soprano” συνδυάζει ένα εκλεπτυσμένο νεοκλασσικό στυλ με τις πιο σύγχρονες ανέσεις

Στα Χανιά αγκυροβόλησε το υπερπολυτελές γιοτ “Soprano”, ένα πλωτό παλάτι που προσφέρει ιδανικές διακοπές εν πλω σε όσους βέβαια μπορούν να διαθέσουν 100.000 ως 110.000 ευρώ την εβδομάδα, όσο δηλαδή το κόστος ενοικίασής του.

Το γιοτ διαστάσεων 125,49ft /38,25m κατασκευάστηκε το 2017 από τον Hakvoort. Η εσωτερική διαρρύθμιση της Soprano μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα σε 4 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας σουίτας, μιας διπλής καμπίνας και δύο δίδυμων καμπινών. Είναι επίσης σε θέση να μεταφέρει έως και 7 πλήρωμα στο πλοίο για να εξασφαλίσει μια χαλαρή εμπειρία πολυτελείας. Το διαχρονικό στυλ, τα όμορφα έπιπλα και τα πολυτελή καθίσματα δημιουργούν μια κομψή και άνετη ατμόσφαιρα.

Είναι κατασκευασμένο από χάλυβα και αλουμίνιο. Με ταχύτητα ταξιδιού 11 κόμβων, μέγιστη ταχύτητα 12,5 κόμβων και απόσταση 3800nm ​​από τις δεξαμενές καυσίμων των 45.000 λίτρων, είναι ο τέλειος συνδυασμός απόδοσης και πολυτέλειας.

Ο εκλεπτυσμένος εξωτερικός σχεδιασμός και η μηχανική του πολυτελούς πλοίου είναι  έργο της Diana Yacht Design. Το εσωτερικό του σκάφους σχεδιάστηκε από τον Felix Buytendijk Yacht Design

Επιπλέον διαθέτει:
Κλιματισμό, Σταθεροποιητές στην άγκυρα, Σταθεροποιητές σε εξέλιξη, Σύνδεση WiFi στο πλοίο, Τζακούζι κατάστρωμα, Εξοπλισμός γυμναστικής / άσκησης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook