Γράφει Ο Παραπολιτικός

Καλή αρχή στον νέο Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, ο οποίος ανέλαβε σήμερα τα καθήκοντα του και όπως αποτυπώνει το ρεπορτάζ του Flashnews.gr, το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενημερωτικές συναντήσεις. 

Το ενδιαφέρον των ημερών ωστόσο έχει εστιαστεί στις συνεργασίες του νέου Δημάρχου.

Ήδη από χθες ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον συνδυασμό του Τάσου Βάμβουκα και όπως φαίνεται στο νέο σχήμα θα συμμετάσχουν οι αντιδήμαρχοι Αντώνης Βαρδάκης και Γιώργος Ξανθουδάκης, οι οποίοι έχουν δείξει καλά δείγματα γραφής μέχρι τώρα. 

Ωστόσο όμως ακούγεται ότι η συνεργασία των δύο συνδυασμών θα περιλαμβάνει και άλλα πρόσωπα από τον συνδυασμό του Τάσου Βάμβουκα, πρόσωπα τα οποία το προηγούμενο διάστημα κατείχαν θέσεις και αξιώματα και είχαν παράλληλα και αφανή ρόλο σε θέματα σχεδιασμού και επικοινωνίας. 

Πρόσωπα, που κατά την προηγούμενη θητεία αλλά και στην προεκλογική περίοδο λειτούργησαν με γνώμονα την προσωπική τους προβολή, με ιδιοτέλεια και δημιουργούσαν συνεχώς ίντριγκες και δολοπλοκίες με αποτέλεσμα να καταφέρουν να φέρουν τον Τάσο Βάμβουκα στην 5η θέση (!) στις δημοτικές εκλογές.

Προτείνουμε λοιπόν στον νέο Δήμαρχο να εξετάσει καλά τις επιλογές των προσώπων που θα του προτείνουν οι συνεργαζόμενες δημοτικές παρατάξεις για να μην βρεθεί εκτεθειμένος στην πορεία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook