Το καλοκαίρι που… πέρασε οι Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ και Ακαδημία Νέας Κυδωνίας, που συνεργάζονται πλέον, πραγματοποίησαν δύο εκδηλώσεις που περιλάμβαναν αρκετές βραβεύσεις.

Αρχικά με τον Ανδρέα Μανωλαράκη και εν συνεχεία με τον Νίκο Ζωϊδάκη πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις αυτές στις οποίες τιμήθηκαν παλαίμαχοι παίκτες του ιστορικού Παγχανιακού, καθώς και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ.

Ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ παράλληλα γνωστοποίησε και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ραντεβού στη Νέα Χώρα και συγκεκριμένα στον αυλειο χώρο του 14ου δημοτικού σχολείου εδωσαν  η Ένωση Παγχανιακός –  Δ.Α.Α.Ο.Χ. Δαρατσου – Ακαδημία Νέας Κυδωνίας με τους φίλους και τους οπαδούς της ομάδας σε δυο καταπληκτικές μουσικές βραδιές με τους κρητικούς λυράρηδες Μανωλαράκη Ανδρέα και Ζωιδάκη Νίκο, οι οποίοι με τις ξεχωριστές φωνές τους και τις ιδιαίτερες κοντυλιές τους ξεσήκωσαν τον κόσμο στο χορό και το κέφι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Στις 2 αυτές εκδηλώσεις τιμήθηκαν παλιοί παίχτες της ομάδας του Παγχανιακού και η γυναικεία ομάδα του Βόλεϊ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημαντηράκης, το Δ.Σ. της ΕΠΣ Χανίων και παλαίμαχοι παίχτες της ομάδας.

Την παρουσίαση των εκδηλώσεων έκανε το μέλος του Δ.Σ. της ομάδας Χαριτακη Μακράκη Χρύσα που αναφέρθηκε στην ιστορική πορεία της ομάδας, τους στόχους για την νέα περίοδο και  ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Εξάλλου εκλέχτηκε  το νέο Δ.Σ. της ομάδας και είναι το παρακάτω:

Μητσός Γιώργος
Μακράκη Χαριτάκη Χρύσα
Φραγκάκης Μανώλης
Μπαρδάτσος Δημοσθένης
Μπελώνης Σάββας
Σοφιανός Θανάσης
Παντελακάκης Γιάννης
Βαλίνης Αντώνης
Μπουρδάκης Μανώλης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook