Ο  Σύνδεσμος για τη Διάδοση των Καλών Τεχνών στην Κρήτη διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά Open Day στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων την Κυριακή 15/09/2019 από τις 10.00 έως τις 14.00 μ.μ.

Είναι ημέρα γνωριμίας του κοινού με όλο το διδακτικό, διοικητικό προσωπικό, τα μουσικά όργανα καθώς και των χώρων διδασκαλίας και εκδηλώσεων του Βενιζελείου Ωδείου.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, πέραν της ενημέρωσης, να παρακολουθήσουν ένα ειδικά διαμορφωμένο και επιμελημένο μουσικό πρόγραμμα από τους καθηγητές του ωδείου, που θα αναδεικνύει την αξία του κάθε μουσικού οργάνου. Επίσης θα γίνει ιδιαίτερη προβολή και παρουσίαση ομαδικών δραστηριοτήτων, όπως μουσικών συνόλων , χορωδιακών και θεατρικών σχημάτων καθώς και παραδοσιακής μουσικής. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα την ημέρα αυτή δωρεάν εγγραφής των νέων μαθητών. 

Το Βενιζέλειο Ωδείο ανταποκρίνεται με επιτυχία,  εδώ και πολλά έτη, στις σύγχρονες μουσικο-εκπαιδευτικές ανάγκες και αναζητήσεις και διοργανώνει συνεχώς εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην επιμόρφωση και τέρψη τόσο των μαθητών του όσο και του ευρύτερου κοινού της πόλης μας.

Η εκπαιδευτική  επιλογή του Βενιζελείου Ωδείου από μαθητές και γονείς και η ανταπόκριση  στο κάλεσμά μας, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια και μας ενδυναμώνει. Αναλαμβάνουμε δε την ευθύνη να ανταποκριθούμε στην πρόκληση με συνέπεια και υπευθυνότητα, ώστε να διασφαλίσουμε την συνεχή εξέλιξη της μουσικής παιδείας των μαθητών μας.

Η πρόσκληση του Βενιζελείου Ωδείου είναι ανοικτή  και συνεχής και απευθύνεται σε όλους τους συμπολίτες μας , ζητώντας την ενεργή στήριξη, συμπαράσταση και παρουσία τους στις δραστηριότητες μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook