Υπάλληλος αμερικανικού παντοπωλείου παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι προσέφερε σε μια πελάτισσα γιαούρτι στο οποίο είχε βάλει το σπέρμα του.

Ο Άντονι Γκαρσία ομολόγησε την πράξη του σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Αλμπουκέρκι. Το περιστατικό συνέβη τον Ιανουάριο, όταν ο αρρωστημένος υπάλληλος προσέφερε σε μια πελάτισσα ένα κύπελλο με γιαούρτι, μέσα στο οποίο είχε βάλει ένα πλαστικό κουταλάκι με το σπέρμα του.

Το θύμα, γράφει το in.gr, ανέφερε στις αρχές ότι άρχισε αμέσως να φτύνει στο πάτωμα και να σκουπίζεται με το μανίκι της. Η αστυνομία συνέλεξε δείγματα από το δάπεδο και κράτησε τη μπλούζα της γυναίκας ως στοιχείο.

Οι γενετικές αναλύσεις έδειξαν ότι το σπέρμα προερχόταν από τον 32χρονο Γκαρσία, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε την «αηδιαστική και αποτρόπαια» πράξη, όπως την χαρακτήρισαν οι κατήγοροι.

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της «αλλοίωσης τροφίμων» και της ψευδούς κατάθεσης, ο προφυλακισμένος υπάλληλος θα τιμωρηθεί με φυλάκιση έως τριών ετών, την οποία θα ακολουθήσουν τρία χρόνια επιτήρησης.