Ετοιμος για την πρεμιέρα της Super League 2 και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στα Περιβόλια (29/09, 16:00) είναι ο Πλατανιάς.

Οι “ερυθρόλευκοι” του Γιάννη Τάτση ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και είναι έτοιμοι για να κάνουν πρεμιέρα με το… δεξί κόντρα σε μια ομάδα που προέρχεται από την πολυετή παρουσία της στη Super League.

Ο Ηπειρώτης τεχνικός θα γνωστοποιήσει την 18άδα λίγες ώρες πριν από τη σέντρα. 

Η ενημέρωση του Πλατανιά έχει ως εξής:

Πέρυσι κάθε ματς για μας ήταν ένας τελικός. Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο βήμα, για κάθε γκολ, για κάθε νίκη οι παίκτες του Πλατανιά Χανίων, υπερέβαλαν εαυτόν.

Με το ίδιο σκεπτικό ξεκινάμε τη νέα πορεία στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της Super League 2. Αύριο (29/9/19) υποδεχόμαστε τον Λεβαδειακό, στον πρώτο φετινό μας τελικό.

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για αυτό το πρώτο βήμα, καθώς η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς επιπλέον προβλήματα, πλην των γνωστών απουσιών του Ρουσσάκη και του νεαρού Καρβούνη.

Οι παίκτες μας θα συγκεντρωθούν το μεσημέρι της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μάλεμε και στη συνέχεια ο τεχνικός του Πλατανιά Χανίων, κ.Γιάννης Τάτσης, θα ανακοινώσει την 18άδα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook