Στα Χανιά, με εκδήλωση -συζήτηση στο Ιστορικό Καφέ “Κήπος” κλείνει την περιοδεία του στην Κρήτη ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης. 

Ο Γραμματέας του Κινήματος, σε σειρά επαφών που είχε από άκρη σε άκρη του νησιού, ενημέρωσε στελέχη και μέλη του Κινήματος για τις αποφάσεις της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, και για τον πολιτικό και οργανωτικό προγραμματισμό του κόμματος, ενόψει της «Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης για την Σοσιαλδημοκρατία», που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο.

Ο κ. Χριστοδουλάκης, ξεκινώντας από το Λασίθι, συνέχισε την περιοδεία του στο Ηράκλειο, με σειρά επαφών, μεταξύ των οποίων και με φορείς του τουρισμού, και έφτασε σήμερα στα Χανιά. Πρώτη του τη συνάντηση ήταν με στελέχη του ΤΕΕ, όπου ενημερώθηκε για σημαντικά έργα που είναι σε εξέλιξη ή που είναι αναγκαίο να μπουν σε τροχιά υλοποίησης, ειδικά μετά την θεομηνία του Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου.

Στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, ο κ. Χριστοδουλάκης, που νωρίτερα είχε επισκεφτεί και τον Αντιπεριφέρειάρχη Χανίων, συμμετείχε σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση στο καφέ “Κήπος” για τις πολιτικές εξελίξεις, όπου παρευρέθη ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, η γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων του ΚΙΝΑΛ, μέλη του κόμματος και πλήθος κόσμου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook