Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή ο άτυχος άνδρας – Έδωσε ελπίδα με την δωρεά οργάνων σε άλλους ανθρώπους

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων κατέληξε χθες το βράδυ, ο 34χρονος άνδρας που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου στο ύψος των Βρυσών.

Ο 34χρονος παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να επανέλθει και οι οικείοι του πήραν την μεγάλη απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του, καθώς ήταν κλινικά νεκρός.

Όπως είπε στο Flashnews.gr o Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Μηνάς Βουλγαρίδης, ξεκίνησε αργά το βράδυ της Παρασσκευής, η διαδικασία για την μεγάλη επιχείρηση – ζωής για κάποιους ανθρώπους που θα γίνουν οι λήπτες της τεράστιας αυτής προσφοράς – αγάπης.

Μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα έφτασε στα Χανιά η ομάδα γιατρών που ανέλαβε την παραλαβή των οργάνων του άτυχου 34χρονου, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί. Ο 34χρονος δώρισε την καρδιά, το συκώτι και τα νεφρά του σε ανθρώπους που χρειάζονται μία δεύτερη ευκαιρία για ζωή. 

Θυμίζουμε ότι το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν αυτοκίνητο παρέσυρε τον 34χρονο που κινείτο πεζός με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο παρμπρίζ του οχήματος.