Ενα πραγματικά πρωτοφανές περιστατικό έχει αναστατώσει περιοχή βόρεια της Ιεράπετρας τις τελευταίες μέρες με τους κατοίκους να αναρωτιούνται τι μπορεί να συμβαίνει και την Αστυνομία να ερευνά την υπόθεση.

Σε περιοχή βόρεια της Ιεράπετρας κοντά στο Κεντρί, σε αγροτικούς δρόμους και σε δύο τουλάχιστον κοντινά μεταξύ τους σημεία, άγνωστος έχει τοποθετήσει κάθετα στο δρόμο χοντρά καλώδια σφιχτά δεμένα σε δένδρα!

Πρόκειται για δρόμους τους οποίους κυρίως χρησιμοποιούν αγρότες πολλοί απ’ αυτούς με μηχανές, και έτσι είναι προφανές πως ο κίνδυνος για κάποιο σοβαρό τραυματισμό ειδικά τη νύχτα είναι πάρα πολύ μεγάλος.

Όπως είναι φυσιολογικό κάτοικοι και αγρότες της περιοχής έχουν ανησυχήσει για το τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει και αν πρόκειται για τις πράξεις κάποιου που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ή κρύβεται κάτι άλλο από πίσω, όπως το ενδεχόμενο κάποια απόπειρας ληστείας.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το Αστυνομικό Τμήμα της Ιεράπετρας όπου ερευνά την υπόθεση με σκοπό να βρεθεί η ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook