Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη εξόρμηση για να πραγματοποιήσει πεζοπορία στην διαδρομή Κιολιανά Σηρικαρίου – Μηλιά – Κάστελος – Τοπόλια, στην επαρχία Κισσάμου, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019. 

Η εκκίνηση της πεζοπορίας θα γίνει λίγο μετά το ημιορεινό χωριό Σηρικάρι, που βρίσκεται στα δυτικά του νομού μας, σε υψόμετρο περίπου 510 μέτρων, από όπου οι συμμετέχοντες θα πεζοπορήσουν σε αγροτικούς δρόμους και καλογραμμένα μονοπάτια, για να γνωρίσουν την κατάφυτη αυτή περιοχή στην Κίσσαμο και να καταλήξουν στα Τοπόλια.

Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μια πανέμορφη διαδρομή, μέσα σε μοναδικό σε βλάστηση φθινοπωρινό τοπίο, πεζοπορώντας σε σκιά στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής, ανάμεσα από καστανιές, κουμαριές και πλατάνια. Η πεζοπορία θα έχει διάρκεια περίπου 5½ ώρες, οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι-αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν, ρούχα, καπέλο, πρόχειρο φαγητό και νερό. 
Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:00 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 08/11. Αρχηγοί της εξόρμησης είναι οι κ.κ. Δήμητρα Χαλκιαδάκη και Μάρκος Μανταδάκης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook