Παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, ξεκίνησε η η ημερίδα στο Ηράκλειο που έχει στόχο να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα ευρωπαϊκού προγράμματος.

Η κ. Ζαχαράκη άνοιξε την αυλαία του συμποσίου που έχει τίτλο «acquiring Digital Competence in the classroom. The experience of primary and secondary schools in Europe» και μέσω αυτού σκοπός είναι να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού έργου CRISS μετά από τρία χρόνια συστηματικής εργασίας.

Στόχος του προγράμματος “Criss” είναι να προσφέρει σε εκπαιδευτικούς και σε μαθητές ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό περιβάλλον για την απόκτηση, αξιολόγηση και πιστοποίηση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους.

Μετά το τέλος του συμποσίου, η Υφυπουργός Παιδείας θα μεταβεί σε σχολεία του Ν. Ηρακλείου προκειμένου να μιλήσει σε μαθητές ενώ στην συνέχεια, το απόγευμα της Πέμπτης, θα συνεχιστούν οι διεργασίες της ημερίδας.

 Στα πλαίσια της παρουσίας της στο Ηράκλειο, η Σοφία Ζαχαράκη θα συναντήσει την Παρασκευή τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook