Σημαντικές οι εξελίξεις για το Ποδηλατοδρόμιο Χανίων.E-mail στον Ολλανδό κατασκευαστή. 

Στην επόμενη φάση της έχει εισέλθει η ιστορία για το Ποδηλατοδρόμιο στα Καθιανά Ακρωτηρίου, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Flashnews, έχει, ήδη σταλεί, εκ μέρους του Δήμου Χανίων, το e-mail στον Ολλανδό κατασκευαστη-μελετητή που προσδοκάται να αποτελέσει τον άνθρωπο που θα κάνει πράξη ένα όνειρο που τη δεδομένη στιγμή, μόνο ως απατηλό φαίνεται.

Το Flashnews εξασφάλισε το έγγραφο (e-mail) που εστάλη στον Ολλανδό κατασκευαστή, ονόματι Sander Duma, και υπογράφεται εκ μέρους του Δήμου Χανίων από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Στέλιο Μιχαηλάκη.

Στο συγκεκριμένο e-mail (εστάλη στις 19/11/2019) αναφέρονται τα εξής:

Αγαπητέ κ. Σάντερ Ντούμα,

Ο νέος Δήμος Χανίων και η νέα δημοτική αρχή θέλει να συνδράμει στην ανακατασκευή του Ποδηλατοδρομίου στα Χανιά. Θα θέλαμε να συνεργαστούμε μαζί σας, για να επισκευάσουμε τον ποδηλατόδρομο. Είμαστε διατεθημένοι να σας εξασφαλίσουε τα εισιτήρια και τη διαμονή σας για να μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή για το ζήτημα που μας απασχολεί και να συζητήσουμε τη δυνατότητα να ξεκινήσει η ανακατασκευή του ποδηλατοδρομίου.

Ήρθαμε επίσης σε επαφή με τον κ. Βλαδίμηρο Πέτσα που μας ενημέρωσε ότι έχετε φτιάξει το “master plan” για το ποδηλατοδρόμιο στα Χανιά.

Θα ήταν ευχαρίστησή μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να έχουμε την ευκαιρία να σας φιλοξενήσουμε στην πόλη μας.

Ανυπομονούμε για τη δική σας απάντηση, το συντομότερο δυνατόν.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χανίων
Στέλιος Μιχαηλάκης

Αυτό είναι το e-mail του Δήμου Χανίων:

Η απάντηση του Σάντερ Ντούμα και πότε έρχεται

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Ολλανδός Σάντερ Ντούμα απάντησε στο Δήμο Χανίων. Είναι θετικός στην προοπτική συνεργασίας, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στη Νέα Γουινέα, για επαγγελματικούς λόγους. 

Ωστόσο, όπως τόνισε στην απάντηση του, Μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου του νέου έτους θα βρεθεί πιθανότατα στα Χανιά, ώστε να δρομολογηθεί η διαδικασία ανακατασκευής του “πολύπαθου” και “στοιχειωμένου” ποδηλατοδρομίου στα Καθιανά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook