Η αντίστροφη μέτρηση ώστε το Ποδηλατοδρόμιο στα Καθιανά να είναι έτοιμο το 2025, σύμφωνα και με το χρονοδιάγραμμα των εργασιών που έχει ανακοινωθεί, έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβριο.

Πριν από έξι μήνες, είχε πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση των εργασιών που αφορούσε απομάκρυνση μπάζων, καθαριότητα του χώρου και παράλληλα να φύγουν όλα τα οικοδομικά υλικά που είχαν μείνει εκεί.

Πλέον, από την Δευτέρα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες σκυροδέτησης της πίστας οι οποίες συνεχίζονται και σήμερα. Τις εργασίες σκυροδέτησης έχει αναλάβει ειδικό συνεργείο που έχει έρθει από την Ολλανδία και ειδικεύεται στον συγκεκριμένο τομέα.

Η εξέλιξη των εργασιών γίνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι σκυροδετήσεις της πίστας πρόκειται να έχουν ολοκληρωθεί σε περίπου 15 ημέρες.

Ήδη, όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το sportcaster.gr, η εικόνα στο Ποδηλατοδρόμιο Καθιανών είναι εμφανώς διαφορετική έχοντας ξεκινήσει ν’ αποκτά ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Σε ότι έχει να κάνει με την πίστα, οι επόμενες και τελικές εργασίες που αφορούν την επικάλυψη της  με ειδικό ρητινώδες υλικό και την κατασκευή του φράκτη, πρόκειται να γίνουν τον Οκτώβριο του 2024.

Παράλληλα έχουν προχωρήσει οι εργασίες που αφορούν τον υδραυλικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό των κτιριακών εγκαταστάσεων, ενώ ακόμα γίνονται και έργα που αφορούν τον εξωραϊσμό του κτιρίου.

Δείτε εικόνες

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook