Σε αρνητικό πρωταγωνιστή εξελίχθηκε στο ματς του Εργοτέλη με τα Χανιά ο διαιτητής Τζουμαλάκης (Σερρών).

Με την απόφασή του να ακυρώσει (λανθασμένα με βάση και το βίντεο της μετάδοσης) το γκολ του Κάσσου στο 90+6′ στέρησε το δικαίωμα από τα Χανιά να διατηρήσουν το εκτός έδρας αήττητό τους και να “πατήσουν” ξανά στην πρώτη εξάδα, που οδηγεί στα πλέι οφ. 

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος διαιτητής γίνεται αποδέκτης διαμαρτυριών για τη χανιώτικη ομάδα. 

Η αρχή έγινε τη σεζόν 2016-17 όπου τότε οι “μπλε” (ως Κισσαμικός) στο πρώτο επαγγελματικό παιχνίδι του 36χρονου διαιτητή χάνουν με πέναλτι στο 85′, έχοντας αρκετά παράπονα. 

Η συνέχεια δόθηκε τη σεζόν 2017-18 στο παιχνίδι Αιγινιακός-ΑΟΧ/Κισσαμικός (1-1), όπου το αποτέλεσμα ήταν θετικό για την κατάληψη της 4ης θέσης (που τότε άφηνε ελπίδες για άνοδο μέσω αναδιάρθρωσης) αλλά ξανά είχαν εκφραστεί πολλά παράπονα για την αντιμετώπιση από τον Σερραίο ρέφερι.

Η επόμενη “συνάντηση” των δύο πλευρών έγινε την περασμένη σεζόν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, όπου με βάση και το βίντεο δε δόθηκε ένα πέναλτι στη χανιώτικη ομάδα, ενώ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Σελινιωτάκη. Επίσης ανακόπηκε λανθασμένα με οφσάιντ ο Αρναρέλλης ενώ έβγαινε “φάτσα” με την ισοφάριση.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook