Με την προπόνηση της Κυριακής (05/01) τα Χανιά ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας (06/01, 16:00).

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον νεοαποκτηθέντα Γιάκο, που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το επόμενο παιχνίδι.

Η ενημέρωση των Χανίων έχει ως εξής:

Με την προπόνηση της Κυριακής (05/01) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με τη Δόξα Δράμας. 

Η προπόνηση άρχισε με ψυχαγωγικά παιχνίδια, συνεχίστηκε με ταχύτητες αντίδρασης και ολοκληρώθηκε με παιχνίδια σε μικρούς χώρους. 

Ο προπονητής της ομάδας μας Αλέκος Βοσνιάδης έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον νεοαποκτηθέντα Γιάκο, που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το επόμενο παιχνίδι.

Η αποστολή είναι η εξής: Κουτζαβασίλης, Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Σωτηράκος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Κάσσος, Ουνγιαλίδης, Παπαχρήστος, Τριανταφυλλάκος, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Λεοζίνιο, Αρναρέλλης, Βρεττός, Δημητριάδης, Κουσκουνάς, Τζιώρας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook