Για πρώτη φορά το δημοτικό συμβούλιο έφτιαξε ποδοσφαιρική ομάδα και έδωσε αγώνα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Δεν έχει προηγούμενο ο ποδοσφαιρικός αγώνας ή μάλλον το τουρνουά ποδοσφαίρου που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο δημοτικό γήπεδο Νεροκούρου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων «έφτιαξε» ποδοσφαιρική ομάδα από όλες τις παρατάξεις και συμμετείχε σε τουρνουά ποδοσφαίρου με αντιπάλους τον όμιλο παλαιμάχων Χανίων «Γουέμπλει» και τους επίλεκτους βετεράνων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων.

Σκοπός ήταν η συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων και όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο κρατούσαν τρόφιμα μακράς διάρκειας και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

” Ο σκοπός είναι ιερός. Η δημοτική αρχή, οι βετεράνοι μας, όλοι πρέπει να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα. Με αυτή την έννοια συμμετέχω σήμερα με πολύ μεγάλη χαρά και πιστεύω ότι μπορούμε να το καθιερώσουμε” είπε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων Ευτύχης Δαμιανάκης που συμμετείχε στην ομάδα.

Ο πρώτος αγώνας δόθηκε μεταξύ των επίλεκτων της ΕΠΣΧ και του ομίλου παλαιμάχων «Γουέμπλει» με νικητές τους πρώτους με 3 – 1.

Ακολούθησε ο αγώνας Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων – Παλαίμαχοι «Γουέμπλει» με νικητές την ομάδα του Δημοτικού Συμβουλίου με ένα γκολ που πέτυχε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο δημοτικός σύμβουλος της Λαικής Συσπείρωσης, Νίκος Βουρλάκης.

Και το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τον αγώνα των επίλεκτων της ΕΠΣΧ με τους δημοτικούς συμβούλους Χανίων με νικήτρια την ομάδα των επιλέκτων με 2 – 0.

Πάντως παρά το κρύο, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό στην εξέδρα με το κλίμα να το δίνει ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Γιάννης Γιαννακάκης χτυπώντας το τύμπανο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook