Δύο από τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου βρίσκονται στην αποστολή των Χανίων για το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (19/01, 15:00).

Στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη θα βρίσκονται οι Γιάκος, Βασιλείου, σε αντίθεση με τον Καρλίτο. Εκτός έμεινε ο Τριανταφυλλάκος, που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ θεραπεία συνεχίζει ο Καραγεώργης. Στην αποστολή δε συμπεριλήφθηκαν και οι Λαμπίρης, Κεχαγιάς, Παπαχρήστος, Ζιαμπάρης και Χύσι.

Η ενημέρωση των Χανίων έχει ως εξής:

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα, για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/01) στη Μοναχή Ελιά. 

Το πρόγραμμα περιείχε προθέρμανση με μπάλα, παιχνίδι “5vs2”, ασκήσεις τακτικής και τελικό παιχνίδι. Θεραπεία ακολούθησε ο Καραγεώργης. 

Η αποστολή είναι η εξής: Κουτζαβασίλης, Λαζαρίδης, Πάνος, Σωτηράκος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης, Κάσσος, Σελινιωτάκης, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Καρτσαμπάς, Γιάκος, Βασιλείου, Βρεττός, Δημητριάδης, Αρναρέλλης, Κουσκουνάς,  Τζιώρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook