Προ ημερών έγραψα και αρκετοί από σας διαβάσατε το άρθρο με τίτλο “Οι φίλοι μας οι Γερμανοί” 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Σήμερα η κα Μέρκελ πραγματοποιεί επίσκεψη στο έθνος του οποίου η Ευρώπη μόνο τα σκουπίδια του έχει να λαμβάνει και να πρέπει να διαχειρίζεται και τίποτα άλλο. 

Ωστόσο όπως λέει και ο λαός “θέλει η…να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει”.

Βλέποντας λοιπόν και διαβάζοντας τα συμβαίνοντα στην γειτονική χώρα σήμερα για τον αιώνιο έρωτα των Γερμανών με τους Ούνους μου προκαλείται αηδία και εμετός.

Αφού τέτοιος έρωτας λοιπόν και τέτοια σύμπλευση απλό ερώτημα  δικό μου.

” Γιατί η φράου δεν αναλαμβάνει να ανακουφίσει την Τουρκία υποδεχόμενη όλους εκείνους που έχει συγκεντρώσει στα παράλια ο ακραίος ισλαμιστής και κολλητός της, υποστηρικτής του ISIS, ώστε ο έρωτας τους να έχει και τους πραγματικούς καρπούς εκτός από τις μπίζινες που οι Γερμανοί κάνουν με την Τουρκία διαχρονικά εις βάρος της χώρας μας ; ” 

Η Ελλάδα ας το καταλάβει στην πράξη.

Γερμανοί και Τούρκοι δεν θα γίνουν ποτέ φίλοι μας. 

Μας έσφαζαν και μας είχαν διαρκώς υπό τον ζυγό τους. Θα επιθυμούσαν δε να είχε διατηρηθεί ως σήμερα αυτό το status εις βάρος μας. Όχι δεν έχω μένος και μίσος εναντίον κανενός λαού και κανενός ηγέτη,άλλωστε την δουλειά τους κάνουν για το όφελος των πατρίδων τους.

Την ιστορία λέω χωρίς στρογγυλοποιήσεις αλλά με περίσσιο ρεαλισμό. Όσο γρηγορότερα θα το καταλάβουμε, τόσο καλύτερα για μας…

Στα σοβαρά της επικαιρότητας τώρα, έναν περίτεχνο καθρέφτη και ένα κράνος της οθωμανικής εποχής δώρισε ο Σουλτάνος στην Καγκελάριο με αποτέλεσμα να καμαρώνει σα γύφτικο σκεπάρνι βλέποντας την φιλοξενούμενη του να κάνει σαν παιδί! 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook