Ο δήμος Χανίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Τριτέκνων Χανίων, διοργανώνουν, εκδήλωση το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, στις 20.00 στο εθνικό στάδιο Χανίων χορεύοντας στο ρυθμό της Parumba. 

Σήμερα το πρωί δόθηκε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο ΚΥΔΩΝ, αναφορικά με την εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποία αναφέρθηκε ότι το παιδάκι της τρίτεκνης οικογένειας, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να μεταβεί στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε εγχείρηση. 

 “Τα στοιχεία του παιδιού και της οικογένειας δε θέλουμε να τα δώσουμε στη δημοσιότητα, ωστόσο τα συγκεκριμένα στοιχεία είναι διαθέσιμα προς τον καθένα για να τα δει”, τόνισε  η πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Μαίρη Χελιουδάκη.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, ανέφερε ότι ο χώρος για την εκδήλωση, παραχωρείται δωρεάν και θα στηριχτεί η συγκεκριμένη προσπάθεια ώστε να συγκεντρωθύν τα χρήματα που χρειάζονται. 

Το εισιτήριο για την εκδήλωση είναι 10 ευρώ ενώ για τα ΑμεΑ είναι δωρεάν και όλο το ποσό θα διατεθεί για το μικρό Χανιωτάκι.

Πληροφορίες για εισιτήρια: 28210-94334/6976330980

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook