Μια σημαντική είδηση για τα Νοσοκομεία του νομού Λασιθίου “έβγαλε” η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Αγίου Νικολάου το βράδυ της Παρασκευής στις Λίμνες.

Όπως, μεταξύ άλλων, ανέφερε στο χαιρετισμό του προς τα μέλη και στελέχη της Τ.Ο. της ΝΔ και της ΝΟΔΕ Λασιθίου ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης, από την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί και επίσημα ότι οι τέσσερις νοσοκομειακές δομές του Λασιθίου θα ενισχυθούν με 17 μόνιμους ιατρούς.

Όπως επίσης σημείωσε “θα κριθούμε στο τέλος της τετραετίας, είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε, ήδη έχουμε αλλάξει το κλίμα και όχι μόνο σε επίπεδο αγορών και οίκων αξιολόγησης, η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού αυξάνεται μέρα με τη μέρα κι αυτό μας δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες”.

Όπως είπε σχετικά στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Διοικητής των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου Μανόλης Ανδρεαδάκης, η κατανομή των 17 αυτών θέσεων ιατρών που, όπως είπε ο υπουργός, θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα, έχει ως εξής:

  • οι 6 αφορούν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου – δύο παθολόγοι, ένας αναισθησιολόγος, ένας χειρούργος, ένας ακτινολόγος και ένας παιδίατρος,
  • οι 4 στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας – ένας βιοπαθολόγος, ένας καρδιολόγος, ένας παθολόγος, ένας αναισθησιολόγος,
  • οι 5 στο Γενικό Νοσοκομείο Σητείας – ένας μαιευτήρας, ένας ακτινολόγος, ένας χειρούργος, ένας καρδιολόγος και ένας ουρολόγος,
  • οι 2 στο Διαλυνάκειο Νοσοκομείο Νεάπολης – ένας βιοπαθολόγος και ένας ακτινολόγος.

Όπως είπε ο κ. Ανδρεαδάκης, μέχρι την προσεχή Τρίτη οι θέσεις αυτές θα έχουν βγει στην Διαύγεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook