Ο Εργοτέλης πέρασε με εμφατικό τρόπο από την έδρα των Χανίων, επικρατώντας με 7-0, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super League 2. 

Στο 7′ ο Αζίζι με κεφαλιά από κόρνερ του Αλεξάκη, στο 23′ ο Αλεξάκης με φάουλ, στο 31′ ο Κόλα με κεφαλιά από κόρνερ του Αλεξάκη, στο 38′ ο Χαϊντίνι έπειτα από σέντρα του Στεφανάκη και στο 43′ ο Θεοδωράκης από “ασίστ” του Σταματάκη πέτυχαν τα γκολ με τα οποία έκλεισε το ημίχρονο στο 0-5.

Ακολούθησαν τα γκολ των Αρχοντάκη στο 85′, με σουτ εκτός περιοχής, και του Σταματάκη στο 88′, έπειτα από συνεργασία με τον Μπερνίκου, για το τελικό 0-7.

Χανιά Κ19 (Βασίλης Κούτας): Τριανταφυλλάκης, Ντιρμίσι, Κιμινουλάκης (60’ Κρασουδάκης), Λενταράκης, Ζαχαριουδάκης, Σκουλάς, Μαντσέλι (62’ Σαμπάνι), Μαρκουλάκης (74’ Ψαριανός), Φραγκούλης (74’ Λένα), Νικολουδάκης, Οικονομόπουλος.

Εργοτέλης Κ19 (Λευτέρης Κορνάρος): Βλαχάκης, Στεφανάκης (60’ Μπλουσάι), Βενεράκης (46’ Μεχμετάϊ), Κόλα, Θεοδωράκης, Αρχοντάκης, Χαϊντίνι, Δασκαλάκης (70’ Μπερνίκου), Αζίζι (70’ Πάγια), Αλεξάκης (46’ Σφακιανάκης), Σταματάκης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook