Κατά την προσαγωγή των δύο νεαρών στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, συγγενικά τους πρόσωπα επιτέθηκαν φραστικά στους δημοσιογράφους ενώ η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 20 Φεβρουαρίου.

Οι δύο νεαροί ηλικίας 22 και 23 χρονών συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου καθώς επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τέσσερα άτομα σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου. Η μανία που τους διέκρινε είχε ως αποτέλεσμα να ξυλοκοπήσουν έναν διασώστη του ΕΚΑΒ που στην συνέχεια κατέθεσε, εναντίον τους μήνυση με αποτέλεσμα η Αστυνομία να προχωρήσει στην σύλληψη τους.

Η συνέχεια της υπόθεσης δόθηκε σήμερα το πρωί όπου οι δύο νεαροί, στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου. Κατά την προσαγωγή τους στο δικαστήριο, συγγενικά τους πρόσωπα επιτέθηκαν φραστικά στους δημοσιογράφους απειλώντας πως θα τους σπάσουν οι κάμερες. 

Στο δικαστήριο βρέθηκαν και διασώστες του ΕΚΑΒ που έκαναν διαμαρτυρία για την επίθεση στον συνάδελφο τους που απουσίαζε από την δίκη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν ήταν έτοιμη η ιατρική γνωμάτευση, την αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης για τις 20 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook