Ανταλλαγή φραστικών πυρών μεταξύ Μπέρνι Σάντερς και Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Όσο πλησιάζουμε προς τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ τόσο αυξάνεται η πολιτική ένταση. Χαρακτηριστικό είναι αυτό που συμβαίνει στις τάξεις του Δημοκρατικού Κόμματος, με τους Μπέρνι Σάντερς και Μάικλ Μπλούμπεργκ να ενισχύουν χθες τις εκατέρωθεν φραστικές επιθέσεις τους.

Ο Σάντερς κατηγόρησε τον δισεκατομμυριούχο των ΜΜΕ για προσπάθεια εξαγοράς των εκλογών, ενώ ο Μπλούμπεργκ κατηγόρησε τον Σάντερς ότι ο ίδιος και οι φανατικοί υποστηρικτές του προκαλούν ζημιά στο Δημοκρατικό Κόμμα.

Ο ανεξάρτητος γερουσιαστής, από την πλευρά του, συνέκρινε τον Μπλούμπεργκ με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ότι και οι δύο είναι δισεκατομμυριούχοι που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τον πλούτο τους για να υποτάξουν ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

«Ο κ. Μπλούμπεργκ, όπως οποιοσδήποτε άλλος έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος πρόεδρος. Δεν έχει όμως δικαίωμα να αγοράσει την προεδρία!», τόνισε ο Σάντερς σε χιλιάδες υποστηρικτές του, που συμμετείχαν σε προεκλογική εκδήλωση στο Ρίτσμοντ, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο και οι οποίοι προχώρησαν σε αποδοκιμασίες στο άκουσμα του ονόματος του Μπλούμπεργκ.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook