Κριτική ασκεί στη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, ο φιλοζωικός σύλλογος «Η προστασία των ζώων» για το θέμα της κατασκευής δημοτικού καταφυγίου ζώων στα Χανιά, μετά και την συζήτηση του θέματος στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, παρευρέθηκαν και μέλη του Φιλοζωικού τα οποία μοίρασαν την επιστολή τους σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους. 

Στο κείμενο αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι “τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης, διαπιστώσαμε με τον χειρότερο τρόπο ότι όχι μόνο η δημοτική αρχή δεν έχει σκοπό να εφαρμόσει τις προεκλογικές της δευσμεύσεις, αλλά από την 1η Σεπτεμβρίου, μεθοδεύει άλλα σχέδια από αυτά που είχε εξαγγείλει.

Το γεγονός εξάλλου ότι με τη δημοσίευση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, δόθηκε με απευθείας ανέθεση η εντολή σε Αθηναική εταιρεία, να υποβάλει τον φάκελο στο Υπουργείο, για την χρηματοδότηση  από το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, προφανώς σημαίνει ότι ήταν όλα προαποφασισμένα και μεθοδευμένα και ότι η καταψήφιση της σχετικής εισήγησης από το δημοτικό συμβούλιο δεν θεωρήθηε ως πιθανό ενδεχόμενο”. 

Αναλυτικά το κείμενο του Φιλοζωικού

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook