Η Τομεακή Επιτροπή Νομού Χανίων του ΚΚΕ στα πλαίσια της ενημέρωσης του λαού και της πολιτικής δραστηριότητας πραγματοποίησε κύκλο περιοδειών τη Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020. 

Επικεφαλής ήταν ο Μανώλης Συντυχάκης μέλος της Ε.Π. Κρήτης και βουλευτής του ΚΚΕ καθώς και περιφεριακός σύμβουλος .

Όπως; αναφέρει σχετική ανακοίνωση "βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, όπου ενημερώθηκε και συνομίλησε με το προσωπικό της υπηρεσίας για μια σειρά από προβλήματα που απασχολούν το κλάδο και την υπηρεσία ειδικότερα, όπως η υποστελέχωση, οι υποδομές, τα κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα των πυροσβεστών και τη σημασία στήριξης του αγώνα για ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους. Επίσης τονίστηκε η σταθερή στήριξη του ΚΚΕ τοπικά, αλλά και σε επίπεδο κοινοβουλευτικής ομάδας με σταθερές παρεμβάσεις ανάδειξης προβλημάτων και διεκδίκησης λύσεων .

Στην συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου υπήρξε συνάντηση με τους φορείς του νοσοκομείου, το σύλλογο εργαζομένων , το σύλλογο του ιατρικού προσωπικού και διοίκηση όπου υπήρξε ενημέρωση  για την ετοιμότητα και τα μέτρα προετοιμασίας για τον ‘κορωνοιο’ και έγινε εκτενή συζήτηση και σε αυτό το χώρο για μια σειρά από δυσλειτουργίες που φέρνει η υποστελεχωση του προσωπικού και συνολικά μια σειρά από ελλείψεις .

Στο κλιμάκιο του ΚΚΕ μετείχαν: Νταγκουνάκης Γιώργος μέλος της ΚΕΟΕ της ΚΕ  του ΚΚΕ και ο Μαρινάκης Αλέκος Γραμματέας της Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ και περιφεριακός σύμβουλος ."


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook