Χτυπούν την πόρτα ανυποψίαστων πολιτών υποτίθεται για να τους ενημερώσουν για τον κορωνοϊό

Επιτήδειοι δεν αφήνουν να πάει χαμένη ευκαιρία για ευκαιρία εξαπάτησης πολιτών και φτάνουν στο σημείο να εκμεταλλευτούν ανθρώπους με “όχημα” τον κορωνοϊό.

Θυμίζουμε ότι ήδη έχει γίνει γνωστό το πρώτο κρούσμα απατεώνων οι οποίοι επιχείρησαν να εξαπατήσουν ανθρώπους στον δήμο Μαλεβιζίου, υποδυόμενοι τους υπαλλήλους Κέντρου Υγείας οι οποίοι επιχείρησαν να εισέλθουν σε σπίτι με πρόσχημα την ενημέρωση των ιδιοκτητών για τον κορωνοϊό.

Δυστυχώς, αυτό δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό καθώς η δράση των επιτήδιων φαίνεται να εξαπλώνεται όπως και αυτή του ιού!

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογο περιστατικό φαίνεται ότι υπήρξε και στα Χανιά με την ιδιοκτήτρια ωστόσο του σπιτιού, που τυχαίνει να εργάζεται στον χώρο της υγείας, να αντιλαμβάνεται από την αρχή ότι πρόκειται για απάτη και όχι μόνο να μην ανοίγει την πόρτα αλλά να ειδοποιεί και την αστυνομία με αποτέλεσμα οι απατεώνες να γίνονται “καπνός”

Πρόσοχή λοιπόν! Δεν γίνεται κανενός είδους ενημέρωση πόρτα – πόρτα ή τηλεφωνικά από κανέναν επίσημο φορέα. Αν σας συμβεί παρόμοιο περιστατικό μην ανοίξετε την πόρτα σας και καλέστε αμέσως την αστυνομία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook