Δήλωση του Προέδρου του Εμπορικού  Συλλόγου Χανίων  για ελαφρύνσεις  από τον Δήμο Χανίων.

Με επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος του ΔΣ Γιώργος Τοπολιανάκης, ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων καλεί τον Δήμο Χανίων να στηρίξει τους επαγγελματίες που πλήττονται αυτές τις δύσκολες ώρες για τον τόπο μας, συμφωνόντας μάλιστα απόλυτα με την πρόταση που κατέθεσε προχτές ο πρώην Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας , για να συζητηθεί σε Δημοτικό Συμβούλιο προ ημερησίας.

Η επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων αναφέρει:

Κάθε μέτρο στήριξης των επαγγελματιών είναι αυτή την στιγμή κρίσιμο και απαραίτητο. Η κρίση είναι ήδη εδώ και το τέλος της δεν μπορεί καν να προβλεφτεί, με αποτέλεσμα δραματικές συνέπειες στην οικονομία.

Σε αυτό το πλαίσιο η πρόταση του πρώην Δημάρχου κ. Βάμβουκα Αναστάσιου είναι σωστή και πρέπει να υποστηριχτεί ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο,  ειδικά, καθώς στα Χανιά έχουμε, ούτως ή άλλως, δυσανάλογα υψηλά δημοτικά τέλη.

Τα  μέτρα που προτείνονται θα προσφέρουν μια σημαντική ανάσα στις επιχειρήσεις  και τους αυτοαπασχολούμενους , οι οποίοι αγωνίζονται να σταθούν όρθιοι ώστε να μπορούν με την σειρά τους να στηρίξουν την κοινωνία μας σε αυτή την πρωτόγνωρη δοκιμασία.