Τηλεδιάσκεψη με όλους τους προέδρους των Συλλόγων Επισιτισμού και Διασκέδασης Κρήτης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη

Στη συζήτηση που έγινε αναπτύχθηκαν το προβλήματα που αφορούν τον κλάδο για την επαναλειτουργία των καταστημάτων που απασχολούν πάνω από 27500 εργαζόμενους σε όλο το νησί. 

Του ζητήθηκε η υποστήριξη της Περιφέρειας στη δημιουργία εξειδικευμένων προγραμμάτων για τη στήριξη της εστίασης καθώς και η προσωπική συνδρομή του για πίεση τόσο σε κυβερνητικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο στους Δήμους όλης της Κρητης έτσι ώστε να βρεθεί λύση να για να παραμείνουν ζωντανές οι επιχειρήσεις μας την επόμενη μέρα.

Ο κ. Αρναουτάκης δεσμεύτηκε για τη στήριξή των αιτημάτων τους και θα πιέσει προς όλες τις κατευθύνσεις ετσι ώστε η εστίαση στην Κρήτη να μείνει βιώσιμη.

Ήδη έχουν καταγραφεί απο όλα τα σωματεία επισιτισμού στην Ελλάδα όλα τα μέτρα εκείνα που θα μπορούν να στηρίξουν τους ανθρώπους του τομέα επισιτισμού και διασκέδασης σε κυβερνητικό και τοπικό επίπεδο και έχουν σταλεί μέσω της ΕΠΟΕΣ στους αρμόδιους Υπουργούς.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος εκτός του κ. Αρναουτάκη οι προέδροι των εξής συλλόγων :

1.Συνδεσμος Επισιτισμου κ Διασκέδασης Ν. Ηρακλείου (Πρόεδρος ΣΕΕΔΝΗ Μαρία Αντωνακακη), 
2.Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας Δήμου Σητείας (Μανώλης Αγγελακης),
3.Σύλλογος Εστίασης Ν.Χανιων (Βασίλης Οικονομακος )
4.Σωματείο Καφέ - Εστίασης Ιεράπετρας (Μανωλης Μιχελαρακης) 
5. Σωματείο εστίασης Δήμου Ρεθύμνης (Ανδρέας Κλαψινος)
6.Συλλογος ιδιοκτητών καταστημάτων κοινωνικής εστιασης Δυτικής κρήτης (Μανωλης Γεραιουδακης)
7.Σύλλογος Εστίασης και Διασκέδασης Αγιου Νικολάου .(Κωστής Ζαχαριάς)