Μια απρόσμενη ανατροπή προέκυψε στην υπόθεση του ηλικιωμένου στα Χανιά που είχε επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε και που το αποτέλεσμά του βγήκε πριν λίγη ώρα έδειξε ότι είναι αρνητικός στον κορωνοϊό, μια είδηση που επιβεβαίωσε στο Flashnews.gr και o διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας.  

Μια εξέλιξη άκρως ευχάριστη αφού μια ολόκληρη περιοχή αναστατώθηκε, αφού αναζητούνταν και οι επαφές του ηλικιωμένου, οι οποίες επίσης είχαν ιχνηλατηθεί (τόσο στο συγγενικό του περιβάλλον όσο και στο νοσηλευτικό προσωπικό στο ΠΑΓΝΗ και στα Χανιά).

Σε κάθε περίπτωση, η “ιστορία” του ηλικιωμένου δεν αποτελεί το …17ο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Κρήτη. Ο ίδιος συνεχίζει να νοσηλεύεται στην ειδική μονάδα covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, σε πολύ καλή κατάσταση και απύρετος, ωστόσο μετά τις εξελίξεις, πιθανώς και αύριο, να πάρει εξιτήριο, εκτός κι αν ξανα υποβληθεί σε τεστ για παν ενδεχόμενο.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι είχαν ληφθεί δείγματα τόσο από άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος, όσο και από το νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΑΓΝΗ και του Νοσοκομείου Χανίων που είχε έρθει σε επαφή και ήταν όλα αρνητικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook