Κορυφαία προσφορά από τη «Μόρτογλου Bikes» στα Χανιά

Πρόκειται για μια εταιρεία με… χιλιόμετρα πορείας πίσω της στον χώρο της μοτοκίνησης.

H «Μόρτογλου Bikes» στα Χανιά δε χρειάζεται συστάσεις καθώς είναι από τις πιο γνωστές εταιρείες στον χώρο της πώλησης scooter και μοτοσυκλετών από το 1930 ενώ διαθέτει το μοναδικό εξουσιοδοτημένο συνεργείο στην πόλη των Χανίων για τις μάρκες SYM και DAYTONA.

Οι αναπτυξιακοί της ρυθμοί οδήγησαν την εταιρεία τα τελευταία χρόνια στη δραστηριοποίησή της και στον χώρο της ενοικίασης μοτοσικλετών, scooter και ATV.

Κλείνοντας 70 χρόνια ανοδικής πορείας, η «Μόρτογλου Bikes» προχωρά σε μια ανεπανάληπτη προσφορά προς όλους τους πελάτες της.

Πλέον μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια ευρεία γκάμα κορυφαίων scooter και μοτοσυκλετών να αγοράσετε οποιοδήποτε μοντέλο εσείς θέλετε με 0% προκαταβολή και έως 48 άτοκες δόσεις!

Με τη μοναδική αυτή προσφορά η «Μόρτογλου Bikes» στα Χανιά σας φέρνει μόλις μια ανάσα κοντά από την απόκτηση της μοτοσυκλέτας αλλά και του scooter που ονειρεύεστε!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2821090621, 6947203977 ή να επισκεφτείτε το κατάστημα στην οδό Σκαλίδη και Μαργουνίου γωνία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook