Την ευκαιρία να μιλήσουν με τον “γιο του ανέμου”, Νίκο Κακλαμανάκη, είχαν οι μαθητές του 19ου δημοτικού σχολείου Χανίων.

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Ζήσε Αθλητικά” της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ο Ολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας “επισκέφτηκε” το 19ο και συνομίλησε με τους μαθητές όλων των τάξεων, της δεύτερης βάρδιας. 

Ο Ν. Κακλαμανάκης μίλησε στους δασκάλους και στους μαθητές για  το «ταξίδι στο όνειρο», αλλά και πώς γίνεται η διαχείριση της ήττας και των φόβων. 

Το “Ζήσε Αθλητικά” αναφέρει τα εξής:

Ο «γιος του ανέμου» και Ολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας Nikos Kaklamanakis Olympic Gold Medalist πραγματοποίησε την δεύτερη τηλεπίσκεψη στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων. Οι μαθητές όλων των τάξεων, της δεύτερης βάρδιας του σχολείου, έμαθαν από τον Ολυμπιονίκη μας για το «ταξίδι στο όνειρο» αλλά και την διαχείριση της ήττας και των φόβων. Η τηλεπίσκεψη ολοκληρώθηκε με το μήνυμα πως «οι μικρές καθημερινές νίκες μας οδηγούν σε άλλες μεγαλύτερες στη ζωή». Τα παιδιά θέλοντας να ευχαριστήσουν τον Ολυμπιονίκη έφτιαξαν τραγούδι και πανό εξυμνώντας την αθλητική του σταδιοδρομία! 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook