Το περιστατικό συνέβη σε παλιό ακατοίκητο σπίτι

Η  ευαισθησία  ενός περαστικοί εθελοντή φιλόζωου, των αστυνομικών και των πυροσβεστών των Χανίων, είχε σαν αποτέλεσμα να σωθεί ένα μικρούλι γατάκι το οποίο βρισκόταν μέσα σε ακατοίκητο παλιό σπίτι σε συνοικία των Χανίων.

Όπως περιγράφει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων Η προστασία των ζώων, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας ως εξής:

«Εθελοντής κατευθυνόμενος προς την εργασία του νωρίτερα σήμερα άκουσε κλάματα γάτας μέσα από ένα παλιό ακατοίκητο σπίτι στο κέντρο των Χανίων. 

Πλησιάζοντας κατάφερε να δει μέσα από ένα σπασμένο παράθυρο ένα μωρό γατάκι ανήμπορο να σηκωθεί, είχε τα μάτια του κλειστά(λόγω εξάντλησης ), γεμάτο ψύλλους, και δίπλα του το αδερφάκι του να κλαίει και να φωνάζει σε βοήθεια. 

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία καθώς δεν υπήρχε πρόσβαση στο εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Στο σημείο έφτασαν τρεις αστυνομικοί όπου επιβεβαίωσαν την κακή κατάσταση και την άμεση ανάγκη να μεταφερθεί το γατάκι στο γιατρό!

Ενημερώθηκε η πυροσβεστική με τη βοήθειά της οποίας ανοίχτηκε ένα μικρό παράθυρο για να μπορέσει ο Κωνσταντίνος να μπει μέσα και να πάρει το γατάκι το οποίο μεταφέρθηκε αμέσως στο κτηνιατρείο της κυρίας Καψανάκη όπου και νοσηλεύεται σε κακή κατάσταση.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Κωνσταντίνο που δεν προσπέρασε όταν άκουσε τα κλάματα , καθυστέρησε στην εργασία του για να μείνει εκεί μέχρι να πάρει το μικρό και να το πάει στο γιατρό!

Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά τον κύριο Μαστραντωνάκη υποδιευθυντή της Αστυνομικής διεύθυνσης Χανίων διότι μετά από την δική του παρέμβαση υπήρξε άμεση βοήθεια!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook