Συναντήσεις Θεοχάρη στη Περιφέρεια Κρήτης και στον Δήμο Ηρακλείου. 

Στον στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας Κρήτης για την ανάπτυξη του τουρισμού τη δεκαετία 2020-2030 αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ενημερώνοντας τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη κατά την επίσκεψη του στη Περιφέρεια Κρήτης πριν από λίγο.

Ο Περιφερειάρχης ανέφερε, ότι, η Περιφέρεια Κρήτης σε στενή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους επιστημονικούς φορείς του νησιού αλλά και του τουρισμού για την πρόληψη του covid-19, ανοίγουν με ασφάλεια τη τουριστική περίοδο στο νησί.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Σταύρο Αρναουτάκη και τους συνεργάτες του για την προετοιμασία που έχει γίνει από την Περιφέρεια για την έναρξη της τουριστικής περιόδου στο νησί, που προσφέρεται -όπως είπε- ειδικά την παρούσα περίοδο για 12μηνο τουρισμό. Είναι εθνικό καθήκον, ανέφερε ο κ. Θεοχάρης, να τηρηθούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας για την προστασία εργαζομένων και τουριστών.

Στην συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης, ο γ.γ. του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, οι εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι τουρισμού Κυριάκος Κώτσογλου, εθελοντισμού Γεωργία Μηλάκη.

Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τον Υπουργό Τουρισμού

Συνάντηση  με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη  είχε το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Ιουλίου, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.  


Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος μάλιστα ανέφερε ότι ο φάκελος της υποψηφιότητας του Ηρακλείου για την διοργάνωση  του τελικού του Conference Cup δεν αποσύρθηκε και η διεκδίκηση συνεχίζεται με καλές πιθανότητες επιτυχίας.

Παρευρέθησαν επίσης     o βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Σενετάκης, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου Γιώργος Σισαμάκης, εκπρόσωπος του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη και στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην φετινή τουριστική περίοδο, η οποία ξεκίνησε επισήμως την 1η Ιουλίου, σε συνάρτηση με την προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος δήλωσε: «Το Ηράκλειο είναι ένας ασφαλής προορισμός που έχει πολλά να προσφέρει στον επισκέπτη. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, σε συνεργασία πάντα με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να παραμείνει έτσι».


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook