Με συνθήματα και πανό υποδέχτηκαν τον Χάρη Θεοχάρη. Σύσκεψη με αντιπροσωπεία των Σωματείων.

Δεκάδες ξενοδοχοϋπάλληλοι και υπάλληλοι εστιάσης του Νομού Χανίων περίμεναν τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη έξω από το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, όπου επρόκειτο να παραστεί στην προγραμματισμένη σύσκεψη, με φορείς του τουρισμού στην πόλη των Χανίων. Στον πρώτο δηλαδή σταθμό του Υπουργού στα Χανιά, αφού θα ακολουθήσει το Δημαρχείο Χανίων και το αεροδρόμιο "Δασκαλογιάννης".

Με συνθήματα "όχι στην εξαθλίωση, σεβασμός στους υπαλλήλους του τουρισμού", οι Ξενοδοχοϋπάλληλοι έδωσαν το στίγμα ότι η περίοδος που διανύουν, λόγω και του κορωνοϊού, είναι εξαιρετικά δύσκολη και θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη στο επόμενο διάστημα.


Έξω από το ΕΒΕΧ υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ διεκόπη και η κυκλοφορία στη ροή του δρόμου έξω από το ΕΒΕΧ.

Πάντως η είσοδος του Υπουργού Χάρη Θεοχάρη που συνοδευόταν από τον ΓΓ του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη έγινε χωρίς "παρατράγουδα".

Στη συνέχεια ο Υπουργός δέχτηκε να συναντηθεί με αντιπροσωπεία των διαδηλωτών, υπαλλήλων του τουρισμού, όπου θα του εκφράσουν τα σοβαρά ζητήματά τους. Η συνάντηση γίνεται με τους προέδρους του Εργατικού κέντρου Χανίων και σωματείων ξενοδοχοϋπαλλήλων, επισιτισμού και ιδιωτικών υπαλλήλων. Η συνάντηση γίνεται κεκλεισμένων των θυρών για τα ΜΜΕ.