Στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία επιστρέφει ο Λευτέρης Βεστάκης.

Επειτα από μία γεμάτη πενταετία στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, όπου αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ της ομάδας (και πρώτο της ιστορίας της) και πανηγύρισε αρκετούς τίτλους – έναν και ως προπονητής της Κ14 – ο Βεστάκης πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τον Κισσαμικό.

Εχοντας κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα τα τελευταία χρόνια (κάτοχος UEFA B) ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ αναλαμβάνει προπονητής στον Νέο Κισσαμικό και τεχνικός διευθυντής στην Ακαδημία Κισσαμικού – Νέου Κισσαμικού.

Η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση του ΣΥΝΚΑ έχει ως εξής:

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λευτέρη Βεστάκη.

Σεβόμενη απόλυτα την απόφασή του να ασχοληθεί με την προπονητική σε ανδρικό επίπεδο, αλλά και με τις ακαδημίες, όπου ήδη έχει μία πετυχημένη πορεία, κατακτώντας τον τίτλο με τους παίδες της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ την περασμένη σεζόν, η διοίκηση τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα.

Πέντε χρόνια γεμάτα για τον αρχηγό μας και πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, πανηγυρίζοντας τίτλους, ανόδους, αλλά και στήριγμα στην δύσκολη στιγμή του υποβιβασμού.

Ο Λευτέρης αποτέλεσε και θα συνεχίσει να αποτελεί για πάντα αναπόσπαστο κομμάτι του παζλ που λέγεται ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, μέλος της μεγάλης μας οικογένειάς μας!

Αγαπημένε “Βέσταξ” της εξέδρας… εις το επανιδείν!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook