Πώς κύλησε η αποχώρηση των πελατών από τα καταστήματα λίγο πριν τις 00.00 – Τι δήλωσαν καταστηματάρχες εστιατορίων και μπαρ των Χανίων

Πρώτο βράδυ εφαρμογής των μέτρων χθες για κλείσιμο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στις 00.00 τα μεσάνυχτα και στα Χανιά.

Προσωπικό των εστιατορίων, των ταβερνών, των καφέ και των μπαρ, περίπου ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα, ενημέρωναν τους πελάτες τους ότι πρέπει σε λίγα λεπτά να αποχωρήσουν από τα μαγαζιά στο πλαίσιο της εφαρμογής των νέων μέτρων για απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων από τις 00.00 – 7.00 που ισχύουν και για την περιφέρεια Κρήτης.

Ο κόσμος συμμορφώθηκε αμέσως στις υποδείξεις των υπαλλήλων και φρόντισε να αποχωρήσει χωρίς προβλήματα απο τα καταστήματα εγκαίρως.

Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις το προσωπικό των καταστημάτων επιστράτευσε και το χιούμορ του για να ειδοποιήσει τους πελάτες ότι… είναι ώρα τους.

Δείτε πώς ιδιοκτήτης στην οδό Νταλιάνη ειδοποιεί τον κόσμο με χιουμοριστικό τρόπο!

Τα μεσάνυχτα στα καταστήματα των Χανίων ήταν χωρίς πελάτες παρά μόνο με το προσωπικό που καθάριζε.

Δείτε πώς κύλησε η αποχώρηση του κόσμου από τα καταστήματα

​Στις 00.00 την ώρα που οι άνθρωποι έφευγαν από τα καταστήματα

Πώς ήταν η εικόνα πριν τις 00.00, προτού κλείσουν τα καταστήματα

Ωστόσο καταστηματάρχες εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για την εφαρμογή του μέτρου αμφιβάλλοντας για την αποτελεσματικότητά του και τονίζοντας ότι δημιουργήθηκε περισσότερος συνωστισμός με τον κόσμο που έφευγε από όλα τα καταστήματα λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Ενετικό Λιμάνι και Κουμ Καπί

Πλατεία Δικαστηρίων

Κουνουπιδιανά

Ηρώων Πολυτεχνείου

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook