Η σύζυγος του Πρωθυπουργού και ο γιός τους Κωνσταντίνος συνεχίζουν τις διακοπές στα Χανιά όπου αναμένεται να επιστρέψει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μπορεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να αναγκάστηκε να αναχωρήσει εσπευσμένα απο τα Χανιά λόγω των φονικών πληλλυρών στην Εύβοια και των εξελίξεων στα ελληνοτουρικά, αλλά η οικογένειά του παραμένει στο σπίτι τους στο Ακρωτήρι συνεχίζοντας τις καθιερωμένες διακοπές του Δεκαπενταύγουστου.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Flashnews.gr ο Πρωθυπουργός αναμένεται να επιστρέψει στα Χανιά – ίσως και σήμερα – κάτι που θα εξαρτηθεί απο τις εξελίξεις με την τουρκική προκλητικότητα και με σκοπό να παραμείνει μέχρι και την Κυριακή 16 Αυγούστου.

Στο μεταξύ η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη επισκέφθηκε την Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων, όπου ξεναγήθηκε στην έκθεση “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΧΑΝΙΩΝ, ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗ” από τον αντιπρόεδρο και επιμελητή της έκθεσης κο Δημήτρη Ανδρεαδάκη.

Επίσης ενημερώθηκε από  τον πρόεδρο και αντιδήμαρχο Χανίων κο Γιάννη Γιαννακάκη για το έργο που προσφέρει η Πινακοθήκη μέσα από τα εκθεσιακά και μουσειοπαιδαγωγικά της προγράμματα, καθώς και για τις σημαντικές εκθέσεις που ετοιμάζει η Πινακοθήκη για το 2021,αλλά και για τις ανάγκες που διαχρονικά έχει.

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάγκη συντήρησης και τεκμηρίωσης των παλαιότερων έργων της μόνιμης Συλλογής έργων τέχνης (δωρεά Λυκούργου Μανουσάκη) και εξέφρασε την επιθυμία της να σταθεί αρωγός στο έργο της Δημοτικής Πινακοθήκης Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook