Όταν ακόμη και οι  κουτσουρεμένες δυνατότητες για τα άτομα με ειδικές ανάγκες υπονομεύονται από οδηγούς 

Είναι γνωστό στους πάντες πως τα Χανιά δεν είναι μια και τόσο «φιλική» πόλη για τα άτομα με κινητικά προβλήματα και οι όποιες προσπάθειες έχουν γίνει αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό των προβλημάτων στην προσβασιμότητα.

Και δυστυχώς η κατάσταση επιδεινώνεται από τους οδηγούς πάσης φύσεως οχημάτων που παρκάρουν τα οχήματά τους όπου τους βολεύει.

Αντιμέτωπος με μια τέτοια περίπτωση βρέθηκε και ο Χανιώτης παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης ο οποίος ανάρτησε την φωτογραφία του με ένα εύστοχο σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

“Συλλογική Ευθύνη” Μια φράση που ακούμε πολύ τους τελευταίους μήνες αλλά οι περισσότεροι μη γνωρίζοντας την έννοια της, πράττουν εγωκεντρικά και ανεύθυνα.

Εκείνοι που παρκάρουν έτσι που να εμποδίζουν την διέλευση όλων, είναι οι ίδιοι με εκείνους, που αρνούνται να τηρήσουν τα μέτρα για την δημόσια υγεία ενάντια στο φονικό ιό υπονομεύοντας την προσπάθεια των έλλογων. 

Υ.Γ. Όχι πως ήταν προσβάσιμη η συγκεκριμένη πάροδος της παλιάς πόλης (ούτε η υπόλοιπη είναι) αλλά έτσι έγινε τελείως απροσπέλαστη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook