Το βράδυ της Κυριακής (06/09) είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής των Χανίων για την Πτολεμαΐδα.

Στην πόλη της δυτικής Μακεδονίας θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο προετοιμασίας από τις 7 έως τις 18 Σεπτεμβρίου. Στο διάστημα αυτό έχουν προγραμματιστεί τα φιλικά παιχνίδια με Μακεδονικό Φούφα (10/09), Τρίγλια (13/09) και Πιερικό (17/09).

Στην αποστολή συμμετέχουν 23 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους οι νεαροί – με καταγωγή από το Καστέλι – Μπερντίος (επέστρεψε από Πανακρωτηριακό), Τριανταφυλλάκης (προωθήθηκε από την Κ19), Καστανοπουλάκης (από Νέο Κισσαμικό), ο προερχόμενος από τη Σπάθα (αρχηγός της πρωταθλήτριας Ελλάδας Μικτής Κ16 των Χανίων) Μυφτάρι και ο Λάμτσε (υπό δοκιμή), που έχει αγωνιστεί σε Δόξα Παχιανών, Πλατανιά, Παλαιόχωρα και ΣΥΝΚΑ. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ενσωμάτωση του Σουντουρά, που απουσιάζει με ειδική άδεια.

Η αποστολή είναι η εξής: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Τριανταφυλλάκης (τερματοφύλακες), Ανδρέου, Ζιαμπάρης, Σωτηράκος, Κεχαγιάς, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης, Κάσσος, Λάμτσε (υπό δοκιμή), Πλέγας, Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος, Καρτσαμπάς, Καστανοπουλάκης, Μυφτάρι, Μπερντίος, Κάρλος, Δημητριάδης, Βρεττός, Γιάκος, Διαμαντόπουλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook