Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός στις σχολικές μονάδες του Δήμου Πλατανιά.

Στον Αγιασμό παρευρέθηκε ο Υφυπουργός παιδείας Κος Διγαλάκης Βασίλης, ο οποίος στο χαιρετισμό του ανέφερε, την ιδιαιτερότητα λόγω της πανδημίας που ισχύει για τη φετινή σχολική περίοδο. 

Ζήτησε την κατανόηση  του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας και των γονέων, για τη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ώστε να προστατέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη Δημόσια Υγεία. Ανάλογες αναφορές έκανε στους μαθητές, στην περιήγηση του στις αίθουσες του Γυμνασίου-Λυκείου Βουκολιων.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Κος Μαλανδράκης Ιωάννης, στους χαιρετισμούς του στις σχολικές μονάδες που επισκέφτηκε, αναφέρθηκε ότι όλοι βιώνουμε μία απρόβλεπτη κατάσταση, στη διαχείριση της οποίας συμμετέχει και ο Δήμος μας ενεργά, στα μέτρα πρόληψης και προστασίας για τη μη διάδοση του Κορωνοιόυ. Συμπλήρωσε ότι καλούμαστε να τηρούμε τις οδηγίες του αρμόδιου φορέα του ΕΟΔΥ και να λαμβάνουμε όλα τα μέτρα τα οποία υποδεικνύονται,από τους αρμόδιους και Εντεταλμένους φορείς.

 .Στις τελετές του αγιασμού παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Καλαιτζάκης Γεώργιος, Μαλακωνάκης Ιωάννης, Σολιδάκης Μανώλης και Σταματάκης Ιωάννης. Επίσης παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ Κος Φραγκονικολάκης Αντώνης, καθώς και οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Δαράκης Ιωάννης, Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη, Μαρινάκης Πέτρος, Δημητρογιαννάκης Στέλιος, Αρχοντάκης Χρήστος, Λουπάκη Ασπασία και οι Σύμβουλοι της Λαϊκής συσπείρωσης Ανθούσης Δημήτρης και Μαριανάκης Στέλιος.