Ο Αρης Σούδας επικράτησε και σε δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο Ρέθυμνο, αυτή τη φορά απέναντι στον Αστέρα, στη Σοχώρα, με σκορ 2-1.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα για τη χανιώτικη ομάδα η χρησιμοποίηση του 18χρονου Κωνσταντίνου Τσίγκα, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ, έχοντας ήδη θητεία στη Γ’ Εθνική με τη Νέα Αρτάκη και τον Απόλλωνα Ερέτριας.

Στο 52’ από σέντρα του Μποτωνάκη ο Παπαθανασίου με κεφαλιά πέτυχε το 0-1, για να σημειώσει το 0-2 στο 76’ ο Νικολακάκης με πλασέ, από γύρισμα του Ροκάκη. Ο Αστέρας μείωσε στο 82’ με πλασέ του Βελονάκη από μπαλιά του Ρότζεν.

Αστέρας Ρεθύμνου (Ηλίας Ασπρομάτης): Παντελίδης (46’ Α. Παπαδάκης), Πετρίδης (61’ Άννι), Ψυχουντάκης (74’ Εμ. Τζαγκαράκης), Απ. Κλειδής, Αντωνόπουλος (80’ Βλατάκης), Καψαλάκης (61’ Κασσέλας), Σιόρε (74’ Π. Κλειδής), Μπουρνέλης (67’ Γερωνυμάκης), Ρηγάκης, Ρότζεν, Βελονάκης.

Αρης Σούδας (Νίκος Μαναρώλης): Βροντάκης (46’ Συροκάκης, 72’ Καλαμαρίδης), Νικολακάκης (77’ Σουχλάκης), Βαρδάκης (59’ Λιονάκης), Βουρβαχάκης, Στεφανίδης (67’ Σούλιαρης), Κυτράκης, Τσίγκας (59’ Σελάμης), Ροκάκης (82’ Χρυσός), Δρακάκης (67’ Μιχαλόπουλος), Μποτωνάκης (82’ Φέζγκα), Παπαθανασίου (75’ Ρουσάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook