Παράδοση διατακτικών, από το Δήμο Πλατανιά, για την κάλυψη διατροφικών αναγκών σε ωφελούμενους του προγράμματος «Είμαστε Οικογένεια - COVID-19» για τον μήνα Σεπτέμβριο.    

Από τον  Δήμο Πλατανιά γνωστοποιείται, ότι η αρμόδια Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας, κα Μαραγκουδάκη – Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Μπορούμε Saving Food-Saving Lives»,  στο πλαίσιο  Διεθνούς Πρωτοβουλίας του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τον COVID-19, διέθεσε  διατακτικές (έγχαρτες δωροεπιταγές ΑΒ) αξίας 118 ευρώ ανά ωφελούμενο, για  την κάλυψη διατροφικών αναγκών πληγέντων από τις  κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19.  

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος για τον μήνα Σεπτέμβριο, έχουν την δυνατότητα εξαργύρωσης των διατακτικών σε οποιαδήποτε κατάστημα της αλυσίδας σουπερμάκετ ΑΒ Βασιλόπουλος επιθυμούν, εντός τριών μηνών από την παραλαβή τους.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί τους μήνες Οκτώβριο – Νοέμβριο & Δεκέμβριο του έτους 2020 και θα ωφεληθούν συνολικά δέκα έξι (16) οικογένειες, μέσω του Προγράμματος Κοινωνικής Πολιτικής του  Δήμου.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας, κα Μαραγκουδάκη – Πλοκαμάκη Χρυσάνθη και ο Δήμαρχος Πλατανιά κος Ιωάννης Μαλανδράκης, ευχαριστούν θερμά τους φορείς και συνεργάτες  του προγράμματος «Είμαστε Οικογένεια – COVID – 19» για την συνεργασία μας και την εξαιρετική πρωτοβουλίας τους, για την αντιμετώπιση των κοινωνικοοικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας.