Φέρνουν πρώτοι τα Χριστούγεννα στην πόλη των Χανίων με μια μεγάλη προσφορά!! 

Η εταιρεία Αρτοποιεία Γλυμιδάκης ΙΚΕ είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, έχοντας εδώ και χρόνια καθιερωθεί στη χανιώτικη κοινωνία αποτελώντας καθημερινή συνήθεια των Χανιωτών αλλά και επιλογή των επισκεπτών της πόλης.

Μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία έκανε τα πρώτα της βήματα πριν από 70 σχεδόν χρόνια και μετά από συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη έφτασε σήμερα να κατέχει υψηλή θέση στον χώρο της αρτοποιείας και ζαχαροπλαστικής.

Το 1997, μεταφέρθηκε η δυναμική της επιχείρησης σε έναν νέο χώρο στο ΒΙΟΠΑ Σούδας, όπου μέχρι και σήμερα βρίσκεται το κεντρικό εργαστήριο και παρασκευαστήριο αρτοποιημάτων από το οποίο τροφοδοτούνται αρκετά σημεία της λιανικής και χονδρικής αγοράς της πόλης. 

Η εταιρεία άνοιξε δύο δικά της καταστήματα λιανικής πώλησης, συνδυασμό bakery, ζαχαροπλαστείου και coffee place.

Το πρώτο τους κατάστημα άνοιξε το 1998  στην κεντρική πλατεία στα Κουνουπιδιανά, πλησίον του Πολυτεχνείου, και το δεύτερο στη σειρά κατάστημα λειτούργησε το 2008 στην πλατεία Σπλάντζια, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης.

Σήμερα με την προσθήκη έμπειρων συνεργατών στον χώρο της καφεστίασης και της ζαχαροπλαστικής, η εταιρεία φροντίζει καθημερινά να «φτάνουν» τα προϊόντα της στα σπίτια των πολιτών, με μεράκι και αγάπη για το επάγγελμα, αλλά κυρίως με σεβασμό στον πελάτη και συνάνθρωπο.

Μεγάλη ποικιλία από ψωμιά κάθε τύπου που συνεχώς εμπλουτίζεται, βουτήματα, κριτσίνια και μπισκότα με πολλές γεύσεις και επιλογές, ιδιαίτερες σφολιάτες και αρτοποιήματα για το πρωινό  ξεκίνημα, γευστικά ζεστά και κρύα σάντουιτς για ένα γρήγορο διάλειμμα, αλλά και λαχταριστά γλυκά ημέρας για τη συνέχεια της.

Όλα αυτά αποτελούν την νέα πρόταση της εταιρείας στους πελάτες της παρέχοντας την απόλυτη διαβεβαίωση ότι τα προϊόντα παρασκευάζονται με τα καλύτερα υλικά και πρώτες ύλες, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.

Μάλιστα, η εταιρεία Γλυμιδάκης, προσφέρει στα καταστήματά της, στην Σπλάντζια και στα Κουνουπιδιανά, όλα τα κρύα σάντουιτς στη μισή τιμή μετά τις 16:00, όλες τις σφολιάτες στην μισή τιμή μετά τις 14:00 και σχεδόν στο ένα τρίτο της αρχικής τους τιμής μετά τις 19:00.

Φέρνει πρώτη τα Χριστούγεννα στην πόλη των Χανίων, με μια μεγάλη προσφορά! 

Από σήμερα, θα βρείτε στα καταστήματα της Σπλάντζιας και των Κουνουπιδιανών μελομακάρονα και κουραμπιέδες δικής τους παραγωγής, που χρόνια τώρα παρασκευάζουν με την ίδια επιτυχημένη συνταγή! Έως και τις 20 Νοεμβρίου τουλάχιστον, θα μπορεί το κοινό να δοκιμάσει τα εορταστικά γλυκίσματα, παράλληλα με δικαίωμα έκπτωσης σε άλλα προϊόντα της εταιρείας Γλυμιδάκης! 

Με την αγορά λοιπόν ενός κιλού από τα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα (μελομακάρονα και κουραμπιέδες), ο πελάτης θα έχει την δυνατότητα να αγοράσει ταυτόχρονα οποιαδήποτε άλλα αρτοποιήματα από την δική τους παραγωγή, με έκπτωση 25%! (Η προσφορά θα ισχύει καθημερινά και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και δεν ισχύει για προϊοντα που βρίσκονται ήδη σε προσφορά).

Κύριο μέλημα των ανθρώπων της επιχείρησης, η σωστή εξυπηρέτηση, η πληθώρα επιλογών αρτοποιίας για όλα τα γούστα, δικής τους παραγωγής και προσωπικής φροντίδας , οι άκρως ανταγωνιστικές τιμές και φυσικά η άψογη ποιότητα των προϊόντων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook