Ο Αρης Σούδας δεν αντιμετώπισε δυσκολίες και επιβλήθηκε 5-1 του Πανακρωτηριακού, στον αγώνα για το Σούπερ Καπ Χανίων.

Για πρώτη φορά στην Ιστορία του ο Αρης κατέκτησε τον εν λόγω τρόπαιο, στη δεύτερη παρουσία του σε αγώνα Σούπερ Καπ. Οι πρωταθλητές Χανίων έδειξαν σε καλή κατάσταση λίγες εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής. Από την άλλη ο Πανακρωτηριακός κάνει ένα νέο ξεκίνημα με δικά του παιδιά και προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Α’ Κατηγορίας.

Στο 8’ ο Δρακάκης από μπαλιά του Στεφανίδη με πλασέ άνοιξε το σκορ, για να πετύχει το 2-0 ο Κυτράκης με πλασέ από σέντρα του Μποτωνάκη. Στο 43’ ο Μανουσάκης με πέναλτι, που κέρδισε ο Κοπανάκης από τον Ροκάκη, μείωσε σε 2-1.

Ο Σουχλάκης με πλασέ από γύρισμα του Παπαθανασίου πέτυχε το 3-1 στο 53’, για να σκοράρει ο Παπαθανασίου στο 64’ με κοντινό σουτ από σέντρα του Λιονάκη. Το τελικό 5-1 πέτυχε στο 85’ με σουτ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή ο Ροκάκης.

Διαιτητής: Γεωργόπουλος
Βοηθοί: Αναστασάκης – Μπραουδάκη
4ος διαιτητής: Αντωνίου

Αρης Σούδας (Νίκος Μαναρώλης): Βροντάκης, Νικολακάκης (76’ Στρατουδάκης), Λιονάκης (69’ Φέζγκα), Βουρβαχάκης (83’ Παπάζογλου), Στεφανίδης, Κυτράκης, Σουχλάκης, Ροκάκης, Δρακάκης (76’ Ρουσάκης), Μποτωνάκης (69’ Σελάμης), Παπαθανασίου.

Πανακρωτηριακός (Μάνος Βεργανελάκης): Τριανταφυλλάκης (67’ λ.τρ. Κ. Ανδρεαδάκης), Καπούλας, Κουκουράκης (65’ Παπαδεράκης), Μπαγετάκος (67’ Γιαπιντζάκης), Βολακάκης (56’ Κουτσοποδιώτης), Μανουσάκης, Μιχαλακόπουλος (56’ Ξανθουδάκης), Κοπανάκης, Ν. Ανδρεαδάκης, Λένα, Παπαδάκης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook